oj, aisku:) ten viskas paprasta:) as jo labai tiksliai nesilaikiau, bet buvo tikrai labai skanu.
Ko reikes: 1 svoguno, sauksto aliejaus, 1 saliero lapkocio, 2 morku, 3 nedideliu burokeliu, 1 bulves, 1 obuolio, 1,5l darzoviu sultinio, 1 lauro lapo, 1,5 saukstelio svieziu ar dziovintu krapu, 1 sauksto balzaminio acto, , 1 kupino sauksto krienu, druskos pipiru.
Kaip daryti: Svogunas pakepinamas ant keptuves aliejuje, prideti tarkuota morka ir saliera, kepti kol suminkstes. Viska sudeti i puoda, ideti supjaustyta obuoli, supjaustytus burokelius, bulve, prieskonius, uzpilti darzoviu sultiniu ir viska virti kol suminkstes, t.y. apie 15-20min. Isvirus ipilti balzaminio acto, sudeti krienus, kitus prieskonius ir sutrinti viska su blenderiu. Valgant dar galima isideti grietines.
p.s. as tai nedariau atskirai dar darzoviu sultinio, viska uzpyliau tiesiog vandeniu, nedejau balzaminio acto, viskas gavosi tikrai skaniai. Net ir be krienu skanu, bet su krienais, tai kazkaip ypatinga. O spalva, spalva....
))
Parasykite, kas bandys, ar patko, gal cia tik man taip:)
Skanaus:)