Kaip pagrinde pasiruošti žemę pavasariui - pas mane kur augo pomidorai tai visiškas žolynas ataugo - net beveik nesimato kur lysvė buvo. Tai paravėt ir užmulčiuot ar tiesiog mulčiuot ant viršaus?
Dar kilo klausimas kasant bulves - pas mane daug varpučio, dilgėlių šaknų - kasdama bulves lyg ir galiu išrinkti, bet aš kažkaip visiškai nelinkusi iš darž nieko nešt, tai viską taip ir palikau - kai kur tiesiog ant paviršiau sukroviau. turbūt reikėjo juos bent į tarpulysvį sumest....

dar dėl sukirmijimo - pas mane juodieji ridikai žiauriai sukirmijo - ar gali būti, kad dėl to, jog ten pernai buvo su žemėm sumaišyta daug virtuvės atliekų?
Kad ridikėliai užaugtų reikia juos laistyti? - nes pas mane rudenį jie neužaugo - vis dar be šakniavaisių. Sėjau liepą.
Sudygusių medelių iš daržo dar neišodinau - ar dar sodinti, ar geriau pavasario palaukt?
Mažos, trumpos morkos - girdėjau, kad gali būti dėl mulčiavimo?
Ar visgi reikia kažkaip pašlapinti užmulčiavus? - nes per storą mulčią lietus neprasiskverbia - pats mulčias šlapias, apačia taip pat, bet pakasus atrodo visai sausa žemė.